Uvjeti korištenja

  • PRIJEVOZ OPĆENITO

- Transfer se odnosi na prijevoz najmanje jednog putnika od polazišne točke do određene destinacije. Ako se polazišna točka i odredišna točka ne spominju na našim stranicama, molimo vas, pošaljite nam upit i mi ćemo vam se javiti s posebno uređenom ponudom.


- Možete odabrati između nekoliko vrsta transporta i vozila. Cijene su određene s obzirom na tip vozila koje izaberete i udaljenosti između polazišne i odredišne točke.

- Na polazišnoj točki će vas vozač čekati s tablom na kojoj je vaše ime.

  • REZERVACIJSKA PROCEDURA

- Transport Kundid d.o.o. pruža online rezervacijski sustav preko kojega korisnici web stranice mogu napraviti rezervaciju. Nakon što rezervirate preko naše web stranice, ušli ste u pravno obvezujući ugovor o povremenom prijevozu putnika.  Naše usluge su dostupne za osobnu, nekomercijalnu upotrebu, stoga, nije dozvoljeno preuzimanje ili reproduciranje ikojeg sadržaja ili informacija, softwarea, proizvoda ili usluga dostupnih na našoj web stranici za ikakvu komercijalnu ili kompetitivnu aktivnost.

- Osoba koja rezervira mora biti starija od 18 godina. Rezervacija se provodi online preko www.taxi-zeki-split.com web stranice. Klijent koji želi rezervirati, odgovoran je za date osobne podatke u ugovoru.

- Rezervacija mora biti najmanje 24 sata prije transfera.

- Za uspješnu rezervaciju trebamo detalje vaše kreditne kartice da bi zagarantirali vašu rezervaciju. Nakon što ste nam poslali te podatke, vaša će rezervacija biti automatski potvrđena i poslati ćemo vam pisanu potvrdu putem e-maila. Uvjeravamo vas da će svi osobni podaci biti ozbiljno tretirani i zaštićeni u našem sustavu. Nećemo nikako zloupotrebljavati ni vaše osobne podatke ni podatke vaše kreditne kartice.

- E-mail potvrda - Klijentova je odgovornosti upozoriti nas u slučaju da potvrdni e-mail nije stigao ili u slučaju da su rezervacijski detalji krivo uneseni. Svi detalji koje ste unijeli /ili koje ste zahtijevali da se unesu u rezervacijski proces, biti će prikazani u potvrdnom e-mailu u detalje. Molimo, isprintajte kopiju i čuvajte je za evidenciju.

- Račun uplate - Kada je vaša transakcija izvršena i kada primite potvrdu rezervacije na e-mail, sa vaše kreditne kartice će biti skinut iznos naveden u rezervaciji. Primit ćete račun isplate na vašu e-mail adresu kojom potvrđujemo da je transakcija izvršena i da je iznos skinut s vašeg računa.

  • SIGURNOST PODATAKA KREDITNE KARTICE

- Podaci vaše kreditne kartice dati kao jamstvo rezervacije, platnih ili naplatnih odrednica su vidljive u ponudi i cijeni potvrde date nakon rezervacije. Da bi se zaštitili podaci kreditne kartice, upotrebljavamo „Secure Sockets Layer“ (SSL) tehnologiju i vaši podaci su sigurni u potpunosti. SSL šifriranje je testiran sistem koji dopušta vašem pretraživaću da automatski šifrira vaše podatke prije nego ih šalje.

- Za posebne ponude, kreditna kartica može biti opterećena odmah pri rezervaciji, bez mogućnosti povrata. Molimo, provjerite detalje određene rezervacije. U slučaju pronevjere ili zlostavljanja vaše kreditne kartice od treće strane, većina banaka i kreditnih kompanija snose rizik te pokrivaju sve troškove zlostavljanja.

  • SIGURNOST VOZILA

- Sva vozila za transfer su propisno pregledana i osigurana u skladu s zakonima Republike Hrvatska.

- Davatelj prijevoza se obvezuje da će prijevoz biti izvršen profesionalno i u skladu s prijevoznim pravilima te zakonima Republike Hrvatska.

- U slučaju ne izvršenja transfera, vaš novac će biti vraćen u roku 24 dana.

- Ukoliko klijent iz ikakog razloga ne može stupiti u kontakt s vozačem, mora kontaktirati Transport Kundid podršku za klijente na broj: +385 99 305 4444

  • PRTLJAGA

- Smatra se da standardna prtljaga iznosi 1 veliki kufer i jednu ručnu prtljagu po osobi. Ukoliko imate više prtljage, molimo da nas obavijestite unaprijed. Najveća dopuštena količina prtljage su 4 kufera i ručna prtljaga dopuštena na avionima, po osobi.

  • OTKAZ I PROMJENA REZERVACIJE

- Možete otkazati svoju rezervaciju bez dodatnih troškova do 5 dana prije dogovorenog transfera, te će vam puni iznos biti vraćen. Ikakva promjena rezervacije koja uključuje promjenu datuma je bez dodatnih troškova, te promjena polazne i dolazne točke ili tipa vozila se naplaćuje sukladno s cijenama na našim stranicama. Klijentova je odgovornost osigurati sve točne putne detalje. Ne može doći do povrata novca u ovim slučajevima.

- U slučaju vašeg nedolaska, cijeli će iznos biti naplaćen. Ako je rezervacija napravljena u periodu kraćem od 3 dana, naplaćeni depozit neće biti vraćen. U slučaju nedolaska, cijeli će iznos biti naplaćen.

- U slučaju propuštenog leta/broda/vlaka/autobusa zbog cestovnog transfera:

- Ukoliko zbog stanja na cestama, gužvi i ostalih nepovoljnih uvjeta za vožnju zakasnite na let ili bilo koji drugi oblik prijevoza, a to isto stanje i navedeni uvjeti nisu direktno izazvani od strane Transport Kundid d.o.o. usluga prijevoza, Transport Kundid d.o.o.  ne može biti smatran odgovornim, niti se može zahtijevati da vam Transport Kundid d.o.o.  nadoknadi financijski gubitak.

- Ako se potvrdi da je Transport Kundid d.o.o. izravni i odgovorni krivac zbog kašnjenja (npr. prazna guma, nedostatak goriva, kašnjenje, nemar vozača itd.), vaš gubitak će vam biti nadoknađen.

- Vrijeme polaska prema aerodromu ili bilo kojoj drugoj destinaciji je samo savjet koji je kreiran od strane agenata za standardne rute i uvjete na cesti. Vi možete i ne morate prihvatiti ponuđene savjete za vrijeme polaska, te ih možete također i promijeniti ukoliko sami smatrate da vam je potrebno više vremena.

- Nakon što primite vaš ugovor o povremenom prijevozu putnika, molimo vas da pažljivo pregledate primljenu potvrdu rezervacije, a njenim prihvaćanjem i slaganjem s napisanim vi prihvaćate potpunu odgovornost za ishod transfera.

  • ODRICANJE

- U skladu s gore spomenutim uvjetima i odredbama, mi smo odgovorni samo za izravne štete koje ste pretrpjeli i koje su nastale u nedostatku poštivanja obveza koje su vezane za naše usluge. Transport Kundid d.o.o. ili bilo koji od njezinih službenika, direktora, zaposlenika ili zastupnika, koji su uključeni u kreiranje, sponzorstvo, promociju ili druge kreativne sadržaje, neće biti odgovorni za bilo kakve kaznene odgovornosti, izravne ili neizravne gubitke ili štete, gubitak ugovora, ikakve nepravilnosti u vezi s informacijama na našim web stranicama. Vozači zadržavaju pravo odbiti ukrcaj u vozila u slučaju ako su klijenti pijani ili se nepropisno ponašaju. Za ovakve slučajeve ne postoji povrat novca, te u slučaju oštećenja, može doći do progona i odštete.

  • PRIVATNOST

- Transport Kundid d.o.o. ima visoke etičke standarde te poštuje vašu privatnost. Predani smo tome da vaše ime, adresa, e-mail adresa te informacije o kreditnoj kartici potrebne za rezervaciju, ne budu otkrivene trećoj osobi bez vašeg dopuštenja. Da bi se sačuvali vaši osobni podaci, mi koristimo poseban sistem. Za zaštitu informacija o kreditnoj kartici, koristimo SSL (Secure Socket Layer) tehnologiju te su vaši podaci potpuno sigurni. Također koristimo sigurnosne procedure te limitirani pristup vašim osobnim podacima. Samo autorizirani zaposlenici imaju pristup vašim osobnim informacijama da bi izvršili potrebne korake vezane za našu uslugu.

  • OPĆE ODREDBE

- Originalna Hrvatska verzija ovih uvjeta se može prevesti na ostale jezike ali iz prevedene verzije ne dobivate nikakva prava. U slučaju rasprave oko tumačenja ili interpretacije ovih uvjeta, ili proturječnosti ili neslaganja između Hrvatska verzije i bilo koje druge verzije, glavna i referentna verzija je ona na Hrvatskom jeziku. Hrvatska verzija je dostupna na našoj web stranici te ju možemo poslati po vašem napismenom zahtjevu.

- Ukoliko nije drugačije navedeno, software potreban za naše usluge je ili na raspolaganju ili korišten na našoj web stranici, te su prava intelektualnog vlasništva (uključujući autorska prava), sadržaji i informacije i materijali na našim web stranicama u vlasništvu prijevozničke kompanije Transport Kundid d.o.o. Ovi uvjeti i odredbe naših usluga se reguliraju i konstruiraju u suglasnosti s Hrvatska pravom i bilo kakva rasprava koja proizlazi iz ovih općih uvjeta i naše usluge, izričito se šalje na za to nadležan sud u Split, Hrvatska

  • KONTAKT

- Prijevoznička kompanija Transport Kundid d.o.o. je odgovorna za obradu vaših osobnih podataka. Ukoliko imate ikakve komentare ili sugestije o zaštiti privatnosti, molimo kontaktirajte nas e-mailom na transport.kundid@gmail.com

- U svakom trenutku imamo pravo promijeniti način na koji prikupljamo, obrađujemo i šaljemo privatne podatke i ostale informacije ako je to potrebno. Stoga, ova izjava o privatnosti može biti modificirana ili dopunjena da bi bila u suglasnosti s najnovijim trendovima o zaštiti